[ CUTI SEKOLAH DAH NAK MULA ! ]

Disebabkan sepanjang bulan ni KMS telah mengadakan PROMOSI sempena nak CUTI SEKOLAH ni, maka permintaan untuk menyewa kereta amat lah LUAR BIASA ramainya ! Lagi-lagi sekarang ni MINGGU CUTI SEKOLAH DAH BERMULA !
.

Melihatkan pada SOKONGAN korang pada KMS yang begitu HEBAT, maka KMS sangat gembira untuk beritahu korang yang KMS akan MENAMBAHKAN lagi PENJIMATAN HARGA sewaan kereta sehingga HARGA JADI TAK MASUK AKAL ! WOW wow wow

.

Betul ke ni? YE MEMANG BETUL ! Sebabnya KMS ada buat SURVEY sikit. Kebanyakan yang datang menyewa dengan KMS lebih 10 orang menghadapi masalah KERETA ROSAK/MASUK WORKSHOP. Selebihnya yang menyewa adalah pelajar dan keluarga yang tidak mempunyai cukup kereta di rumah untuk bawak satu keluarga bercuti.

.

Atas kajian terhadap SURVEY ini, rata-rata KMS lihat penyewa sudah berkeluarga dan mempunyai anak-anak. Kos lain-lain pula semakin meningkat tiap hari. Jadi KMS telah membuat KEPUTUSAN untuk MEMBANTU MENJIMATKAN lagi PERBELANJAAN dan MEMUDAHKAN URUSAN seharian korang semua !

.
.

Haa suka ke suka? Hihi

.

Jadi apa tunggu lagi ! BOOKING cepat-cepat tarikh sebelum SLOT untuk minggu ni PENUH !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *